fredag den 29. marts 2013

Den nye tatovering♥


Det så min anden tatovering, som er fint placeret ved siden af min første♥ 
Og jeg elsker den virkelig, og jeg glæder mig allerede til den næste♥


tirsdag den 26. marts 2013

Så sker det..


I dag skal jeg ned til IRON & INK, hvor Line skal lave min anden tatovering og jeg er helt oppe at køre over det, fordi jeg er så spændt på at se den på min hud.. Og fordi jeg synes godt om jer, vil jeg da lige dele hvad det er jeg skal have lavet :$.



Noget ala denne, dog spejlvendt og mere "liggende" :).
Det er som i nok kan se en afblomstret mælkebøtte, hvor frøene 'flyver' af.
Jeg har læst flere steder at denne har flere positive betydninger med sig.
Den ville skulle være ved siden af min anden tatovering, og vil få mere end en betydning. Den betyder for mig at der er en ny begyndelse, men samtidig er det et minde om barndommen, hvor man jo pustede til de små frø, så de fløj af sted. Og friheden til at være sig selv.

Hvis vi måske får tid når denne bliver færdig, vil jeg se om Line måske er frisk på at lave endnu en tatovering. Som er lidt mindre og skal sidde på den anden arm,

Jeg er ikke helt sikker på skriften, synes måske den skal være tykkere.. Men er ikke sikker.. Nå, men det er romertal, som de fleste nok har regnet ud. Og det er en dato, nemlig den 23-11-2007, som er min nevøs fødselsdag. Og som jeg vist har skrevet før er min nevø en stor grund til jeg prøver at få mit liv til at fungere ordenligt. Han er noget af det mest positive i mit liv, og ja. Så den dag han blev født er en super vigtig dag i mit liv... 
-Hvis ikke hun har tid til denne i dag, så har jeg tid den 10. Juni, mens synes der er læææænge til :$..

mandag den 25. marts 2013

50 ting din hund skal opleve.

Okay jeg fandt denne artikel via min dyrelæge, og synes den er lidt sjov.

Som de skriver laver vi mennesker ofte lister over ting vi bare må prøve inden det for sent, og det der også gjort for hunde :)..

Jeg har valgt at kopiere listen ind her, og overstrege de ting Buddha har fået lov at prøve :). Synes den er lidt sjov og Buddha har ikke prøvet meget :b.

1. Slappe af foran åben ild i kaminen
2. Få en svømmetur i havet
3. Gå amok i sneen
4. Grave et blomsterbed op
5. Lave ”The Beethoven Shake”, så alle bliver gennemblødt
6. Have sin egen yndlingsplads i sofaen
7. Være med ude på en lang løbetur
8. Komme med på skovtur med frokostkurv
9. Hjælpe sin ejer med at få en date (nej, det er ikke præciseret hvordan)
10. Opmuntre sin ejer, når han eller hun er deprimeret
11. Besøge et andet land
12. Rulle sig i en stinkende mudderpøl
13. Ødelægge et par sko
14. Sove i sin ejers seng
15. Vække sin ejer med et stort vådt slik i ansigtet
16. Jage en kat
17. Lære at ”sitte” på et andet sprog
18. Være med til at spille fodbold i parken
19. Møde en berømt hund
20. Danse til musik
21. Overbevise ejeren om, at det faktisk er rigtige ord der kommer, når den gør
22. Blive beskidt lige efter en vask
23. Synge/vuffe med, når radioen spiller dens yndlingssang
24. Køre i en åben sportsvogn
25. Lære at køre på skateboard
26. Have sin egen, personificerede julesok
27. Vise postmanden, hvem der bestemmer!
28. Være ring-bærer ved et bryllup
29. Jage et egern op i et træ
30. Gå på arbejde med sin ejer
31. Have din egen web-side (...)
32. Løbe vildt i skoven
33. Have sin favorit-kennel
34. Have været ude at sejle i en rigtig sejlbåd
35. Fange frisbees på stranden
36. Få sit eget fødselsdagskort
37. Stjæle noget fra frokostbordet uden det bliver opdaget
38. Have sin yndlings-TV-serie
39. Spise softice
40. Spise en anden hunds mad
41. Kradse sit yndlingstæppe i småstykker
42. Få en speciallavet fødselsdagskage
43. Bide en pude i stykker
44. Åbne sin ejers fødselsdagsgave
45. Se Lassie-filmene på TV
46. Være med på et familieportræt
47. Blive vred på sit eget spejlbillede
48. Have et stamværtshus
49. Være stjerne i sin egen YouTube-video
50. Sove på et hunde-hotel

fredag den 22. marts 2013

Life is too short...

Faldt over dette på instragram, og synes den var så fin og passede godt :)!

torsdag den 21. marts 2013

Vi ♥ sne.


Buddha er virkelig lykkelig over at der er sne fygning, og dermed store snebunker i vores have. For de skal hoppes rundt i, rulles i og graves i♥. Så vi har brugt en hel del tid ude i haven i dag, og han brugte så lidt ekstra tid derude alene, fordi hans kære madmor begyndte at fryse.

Udover at Buddha har været ude i sneen, tog jeg min lille pasnings ilderdreng med der ud :). Han lavede fine tunneler, og styrtede rundt derude og nød det. Lidt sjovt at kunne sende billede til hans madmor, og vise han hopper rundt i sne, når hun nu sidder i shorts, bare arme og nyder solen i Las Vegas :)!


-undskyld stilheden, har været syg, passer ilder og har bare været tom for ord..

mandag den 18. marts 2013

Tykke Berta & jeg

I lørdags, på messen, holdte jeg en lille sød pipper.. Nærmere sagt en Hornugle, ved navn Tykke Berta :)! Jeg elsker ugler, og min svigermor skubbede mig hen og sagde jeg skulle have taget billeder med hende, da vi jo så hende for ca 1 år siden, hvor hun sad i en kurv, blev madet op og ikke var særlig køn!

Sidste år så hun sådan her ud:

og nu



For ca et år siden stod jeg med hendes mor, mener jeg det var.

 
Og den gang holdte jeg også en lille havørn..

søndag den 17. marts 2013

Billede fremkaldelse.

Jeg har ikke været så god til at få fremkaldt billeder, selvom jeg længe har tænkt på det, da jeg jo elsker at bladre igennem og se billeder, der bringer minder frem.
Og da jeg så at Bilka køre med en tilbuds kode til at få 100 billeder for 10kr, så længe det er på standardpapir og str 10cm, så sprang jeg til.

Dette er 5 af de billeder jeg har fremkaldt.

Så skynd jer ind på Bilka's facebook side, for deres kode gælder vist kun til i morgen til middag :)..

lørdag den 16. marts 2013

Lørdag♥

Min dag startede ud ved 7tiden da jeg blev tvunget op af mit vækkeur, som mente det var tid til at jeg skulle op. Derefter smsede svigermor om jeg var klar til at tage af sted, så vi kunne være ved messe når de åbnede. Efter to timers transport, blandet med ventetid var vi der endelig! Sikke et helved om morgnen. Både koldt og var slet ikke frisk nok til at skulle sidde i bus og tog..

Men jeg var helt vild med messen! Så mange hunde, katte, marsvin, kaniner og mange flere dyr, og så mange ting at se på O.O! Svigermor gik helt amok med at få fat i alt der var gratis, sådan lidt typisk hende. Så vi fik slæbt 5.8kg foder med hjem, som vi fik ved de forskellige stande. 2,8kg kattemad, og 3kg hundemad. Derudover 18 'Vi med hund blade' som er af ældre dato, men synes det meget sjovt. Fik også 2 blade ved navn Kattemagasinet :)!.

Billede 1: Alt det vi fik foræret. Billede 2: Det til hunden Billede 3: det til kattene Billede 4: ALT vi købte og fik på messen.
Udover vi fik en masse ting, så fik vi også købt lidt, for det kunne man da ikke lade være med! Så endte ved Rigtig hundemad standen, hvor man kunne købe en pose med blandet ting i, for 75kr. Der var blandt andet Kong legetøj, tørret kød, og tørkost! Og så var vi ved Best Friend standen, hvor vi købte 10 poser godbider for en 50'er, og så Brillianx tørkost til katten, samt 4 poser godbidder til kattene :)! Vi kom også forbi Hittekat, hvor der som altid var fyldt op med lækre senge til katte, endte med at købe en stor hyggepose, som nok går til ilderne :)

Udover at "shoppe", så var vi også forbi og hilse på Tykke Berta, som denne flotte ugle hedder :)! Det er lidt sjovt at se hvor hurtigt de udvikler sig, for vi så hende sidste år, hvor de havde hende en kurv og hun var lille og plyset. Og jeg fik også taget billede sammen med hende, som bliver sendt via email :). 



Efter messen tog vi til Vejle, og direkte på Jensens Bøfhus, hvor vi fik en lækker bøf og lige så lækker dessert. Derefter tog vi i Kvickly, hvor vi fik købt nogen små ting vi manglede, fandt bl.a en ny shampoo som skal prøves i morgen :)! Efter Kvickly gik vi i Blockbuster, mens vi ventede på bussen. Her fik vi købt 5 film, til i alt 100kr! Godt nok brugte, men udemærket, i sær at man kan bytte dem hvis de fejler noget.


fredag den 15. marts 2013

Vild med dyr 2013.


Jeg ser virkelig frem til i morgen, hvor min svigermor og jeg tager til Vild med dyr messen i Fredericia :)! (og vild med udeliv, men der står jeg sq af :b ...)

Der sker en masse ting som jeg gerne vil se, fx er der Dogdancing, som jeg gerne vil se og service hunde til handicappede :). Der også noget om kattens adfærd, jeg føler jeg bare må høre om.
Og udover de ting er der jo en hel del stande, med ting til dyr, der er masser af dyr, ved marsvine foreningen, ilder foreningen og hamster foreninger kommer, udover hunde og katte foreninger :).. Der udstillinger for hunde og katte, så det er lidt fedt.

Det koster 75kr at komme ind, men så har du også adgang til to messer, nemlig vild med dyr og vild med udeliv. Dørene åbnes klokken 10, og lukkes igen klokken 17 :)!

tirsdag den 12. marts 2013

Fødselsdags Gaverne #2

I fredags holdte vi fødselsdag i Nordjylland, for min skønne familie og jeg fik nogen super gaver. 500kr gavekort til Zizzi, 200kr gavekort til kop og kande, Poul Pava skål + 'fad' og 3 knive fra Scanpan.

 Jeg hader at have gavekort til at 'flyde', så jeg skyndte mig i går ud at købe nogen ting jeg havde ønsket mig, samtidig fik jeg byttet den ene kniv, da jeg havde fået den i sort, og hellere ville have den i rød :$.. Samtidig gav det mig mulighed for at bruge min fødselsdags penge :$..

Scanpan Grillbestik, Scanpan knive, Poulpava fad og skål, tredje sæson af 90210, og to tshirts :)!

Derudover bestiller jeg to billeder hjem af mine to ildere som deltager i Petworlds fotokonkurrence (hvor jeg lidt desperat søger efter folk som vil stemme på min den ene ilder tot :$ - som skrevet i tidligere indlæg)
Billederne bliver bestilt i størrelsen 20x30 og jeg glæder mig til at få dem hjem og pynte min væg.

mandag den 11. marts 2013

Petworlds konkurrence

Jeg har ladet to af mine ilderdyr deltage i Petworlds fotokonkurrence 'Danmarks sødeste kæledyr', og har nu brug for AL den hjælp jeg overhovedet kan få.

For selvom jeg har deltaget med 2 dyr, håber jeg på at Baby Boo Boo kan vinde i hvert fald Horsens sødeste kæledyr :)

Så hvis du føler hun skal have lov at vinde i hvert fald Horsens sødeste kæledyr, så tryk ind HER og stem på horsens_218 - det vil virkelig betyde ALT :)!!

onsdag den 6. marts 2013

Gang i byen..

..Dog slet ikke på den gode måde :/.
Modtager et billede fra kæresten, mens jeg sidder til banko. Et billede som fik mit hjerte til at gå i stå, og selvom det ikke var ved os, så var det for tæt på :(! Der har nemlig været brand hos en ung gut længere nede af vejen :/...

Og da vi kom hjem tog jeg dette billede.

Der var lidt fyldt med forskellige folk, og ja.. men der er slukket, og ingen er kommet til skade. Og ja.. Men hader det :(! Det så tæt på! Og det under et år siden jeg mistede over 20rotter pga brand!

Bentley, 1 år♥!

For 1 år siden blev min lille baby Bentley født♥! 
Jeg skulle have haft en pige, men da jeg så billeder af en lille fed haleløs dreng, var jeg tabt. Navnet blev fundet så snart jeg så ham, og opdrætter sagde heldigvis ja til at han måtte flytte ind hos mig♥! 


Bentley var en lille skidespræller som lille, eller det vist aldrig gået af ham.
Han var en lille udfordring, som gjorde at jeg hurtigt knyttede mig til ham, da han bare havde så meget personlighed, selv som 4 ugers!!
Han er stadig en kæmpe personlighed, som måske er blevet lidt mere kælling ;).. Men ak ja.. Jeg elsker ham virkelig så højt
♥!  

tirsdag den 5. marts 2013

I ♥ Give aways

 

Jeg elsker give aways, og det nærmest uanset hvad det er. 
-Men for tiden er jeg helt tosset efter alle give aways som omhandler Daniel Wellington urene, for de ure er altså fantastiske♥
Og da jeg så Nanna, skrive om det på hendes blog, blev jeg elle vild! 

Og det fede i denne konkurrence er så at udover at vinde et fantastisk ur fra Daniel Wellington, så kan man også vinde en kjole fra Goldie London ♥ 





Beklager to indlæg lige i træk, men ville så gerne dele denne give away, 
også fordi den giver ekstra "lodder" i konkurrencen ;)..

I det gode vejr♥


Jeg elsker virkelig at solen er begyndt at skinne så meget som den gør, for udover jeg bliver i bedre humør, så kan mine små bæster (ilderne) komme ud og nyde den dejlige jord.. og det gode vejr♥.

Så det passer perfekt med at de kan komme ud, når jeg skal gøre rent i deres løbegård i deres skur, og de får længere tid ude, når jeg vælger at være ekstremt langsom, eller de har været søde at skide ekstra meget ved siden af -.-'!!

Når sommeren så slår ind, får de en lille balje med vand ned til dem, så kan få lov at soppe rundt i den, selvom de fleste synes det træls, så er der altid en som er sej nok til at springe ned i det og flyve op derfra lige så hurtigt♥

Forsat dejlig solskins dag♥.


Lettet♥


I dag har jeg endnu en gang været til møde, denne gang i noget som hedder sundhedshuset, som køre med lidt blandet projekter. Jeg skulle til et møde omkring at deltage i et gruppeforløb for folk med angst. Jeg sagde ja til dette, da jeg inderligt ønsker at få styr på min angst, så jeg kan leve "normalt".
Men dette tilbud er så med at jeg skal til 15 møder, med 5 andre med en form for angst, og en rådgiver. Og helt hvad der skal foregå ved jeg ikke. Vi får opgaver for, fx. at jeg skal prøve at tage bussen hvor der er mere en 5 folk i. Og efter de 15 samtaler (15 uger..) håber jeg/vi på at jeg har fået nogenlunde styr på tingene så jeg fx. kan tage bussen til vejle, og måske handle ind i butikker, uden ledsager.
Jeg må indrømme at jeg ikke er helt lykkelig over gruppemøder, da jeg ikke er god til folk, men samtidig ser jeg det som noget spændende da allerede der udfordre mig selv. Og tænk hvis vi kunne give hinanden et skulderklap og et godt råd?

Men det starter den 3. april, så jeg har tid til at forberede mig, og jeg ser virkelig frem til dette :)!

Forsat vidunderlig solskins dag ♥! 

lørdag den 2. marts 2013

Flere ønsker..

Jeg har jo været så heldig at få 1500kr i fødselsdags gave, som jeg må bruge på hvad jeg nu har lyst til. Så jeg bruger lige nu en masse timer på at glo på ting jeg måske styrter ud for at købe, på et tidspunkt ;).

Her er noget jeg har kigget på hos Zizzi, og den tiger tunika skal jeg altså op for at prøver..

Sorte bukser er et must, i hvert fald i mit hoved. Er vild med underkjoler, som jeg ofte bruger under en tunika og så med et par leggins. Skjorter og cardigans synes jeg altså også er lidt et must, i sær for mig som har lidt "mormor" arme ;)..

Og til et hvert outfit burde der være et par sko.. Så der er jo også kigget en del.. Fabfasion, deicmann og footway har pt. nogen sko jeg godt kunne se herhjemme




Er begyndt at elske at se på sko og tøj, endda tasker..

Har i gode forslag til hjemmesider/butikker som har lækre sko, til en overkommelig pris?

I dag

I dag har bare været en afslapningsdag. Vi har begge smidt os på sofaen, hvor Buddha gjorde mig selskab som verdens dårligst hovedpude! Vi har fået set Pretty little liars, The big bang theory, Two and a half men og How i met your mother.. Nu ser vi Cris Angel, og jeg har lige spist min aftensmad, som i dag var sushi fra namnam i Vejle :).


Senere skal vi have den chokolade mousse, jeg biksede sammen i går, så håber bare den er god! Og nok se mere serie, eller en film :)!

Hvad laver I sådan en lørdag aften?

fredag den 1. marts 2013

.♥.


Hvad man dog ikke finder når man roder igennem gamle billeder. Hver gang bliver jeg helt glad, og så lidt ked af det og så glad igen. Der er så mange minder i disse billeder, så meget personlighed.. Og nu så meget savn.




Her er der lidt blandet billeder, som hver i sær indholder så mange minder.

Kan I også finde på at kigge gamle billeder igennem, selvom i ved at man vil fælde en tåre?