lørdag den 20. juli 2013

Foder helved -.-'


Så nærmer vi os bunden i mine fodertønder, hvilket betyder jeg endnu en gang skal tjekke op på hvilket foder jeg skal have til ilderne og kattene. 
Nogen mærker er blevet forbedret og så er der kommet nye mærker frem, som er ret gode.
Så fanebladende bliver flittigt brugt, hvor jeg har zooplus, kattegale, ilderfoum, ferretopia, og facebook åbne, for at holde lidt styr på tingene ;). Og på facebook bliver chatten flittigt brugt til at finde ud af hvad der er blevet bedre, stakkels klogere mennesker som må døje med mig ;).


Min kæreste synes jeg er tosset, men ved at det er nødvendigt med god mad til dyrene, også selvom at det kræver en del penge i indkøb :).
 Jeg køber nok for 2500 hver 5. måned cirka, det jo så 500 om måneden hvis vi nu deler den lidt op.

For nogen lyder det jo helt ude i hampen, men det er jo ikke så mange penge, når man tænker at jeg fodre 9 ildere og 3 katte for det beløb, på kvalitets foder :)
Mærkerne til ilderne er Acana, Orijen, FERRETastic og rEVOLUTiON
Mærkerne til kattene er Orijen, bare to smagsvarianter.

Men beløbet der viser jo også kun tørkosten.
Tørkosten er jo ikke alt hvad mine dyr får af mad :).
Jeg bruger nok 200kr om måneden på at ilderne kan få råt kød hver 2. dag. Kødet køber jeg hos diverse barf forhandlere, så jeg er sikker på de får det bedste.
Kattenes vådkost har jeg slet ikke styr på, da det bare har været noget som røg i kurven sammen med tørkosten. 2 af kattene får vådkost 2 gange dagligt.

Og nå ja.. Så skal vi da også tænke på tørret kød og alle de andre godbidder ;),

Hundens mad er Sam's Field, pt adult large, som koster 379kr for 13kg. Vil dog gerne over på/blande med Sam's Field Adult Salmon, da jeg har hørt meget godt om den :) Den koster 429kr for 13kg, og så holder maden jo lidt længere end 4-5 måneder :).
Og de knogler/ben han får, henter vi gratis ved en slagter.


Men nu er jeg jo nysgerrig :) 
Hvad fodre I jeres dyr med? 
Og går I op i hvad der egentlig er i fodret.

fredag den 19. juli 2013

Lige nu...

..har jeg det helt af helveds til!

Kæresten tog til Vorbasse marked i onsdags, med hans bedste ven, og nogen bekendte, hvilket er mega fedt for dem, fordi de bare så råhygge sig, med sprut og grillmad. 
-Men samtidig køre alle mine tanker på højtryk der ud af, det nemlig første gang jeg skal "undvære" ham i 5 dage o.O.. Hvilket jo næsten er latterligt, efter næsten 5 år sammen!
Og så begynder de negative tanker, de tanker som jeg døjede med i tidligere forhold, og som jo altid holdte stik. Også selvom jeg ved det bare er latterlige tanker, og ikke virkelighed. 
Jeg er jo så også blevet paranoid, over alt.

Udover tankerne reagere min krop voldsomt, hvilket jo ikke er sjovt, da jeg gerne vil nå nogen ting, nu hvor jeg har tid til at gøre det i mit tempo. Men med dårlig mave fra tid til anden, voldsom hovedpine, ondt i nakken, skulder og lænd, kommer jeg bare ikke særlig langt. 
Det er jo så også elendigt når jeg har aftaler både i dag og i morgen -.-'..

Men må nok hellere få gjort mig klar, til når jeg bliver hentet om ca 1 time :). 
Undskyld dette ynke indlæg :$.. 

Hav en vidunderlig dag <3!

tirsdag den 16. juli 2013

En kæmpe oplevelse♥


I julegave fik jeg et af mine største ønsker opfyldt, nemlig en billet til P!nk koncerten i Jyske Bank Boxen, den 30. Maj 2013♥ Og i det bedste selskab, nemlig min søster

Så ja, den 30. Maj 2013 hentede min søster mig, hvor vi derefter kørte til Herning.
Først brugte vi lidt tid på at finde en parkeringsplads ved Herning Centeret, hvor min søster skulle købe en oplader og en mascara, og jeg manglede pludselig en negleklipper, da mine negle begyndte at flække.. Typisk! Inde i centeret fik vi også købt mad i Sunset, hvilket var en kæmpe skuffelse. Og kan vi blive enige om at soltørret tomater stadig er tomater -.-'? tsktsk!

Efter skuffelsen af Sunset "mad", ville min søster have en Mac Flurry, hvilket jo aldrig er en skuffelse. Så nød vi da lige det gode vejr i Herning.
Og endelig kørte vi så mod Boxen, hvor vi fandt en parkeringsplads, i det fjerneste hjørne, eller der omkring, hvor vi så stod igen og nød det gode vejr, fordi min søsters iphone var flabbet, og valgte at oplade ekstremt langsomt -.-'..
Så op i kø, hvilket jeg havde frygtet, men mærkede meget lidt til min angst. Så gik endda selv ned til toiletvognene, og derefter hen for at købe noget at drikke, for at stille mig ved min søster igen.

Dørene blev ikke åbnet "til tiden", og da vi kommer ind humper, for ja min søster har brækket sin store tå, mod scenen :), og vi kommer "aller forrest" altså op til "hegnet" mod VIP sektionen. 
Her følte vi os temmelig heldige, da vi føler det nok er de fedeste pladser, vi kunne få på denne side af indhegningen.
Pludselig ser vi en mand med lyserøde armbånd, men bliver enige om der er for lidt, til vi ville forlade vores gode pladser. Skiftede dog hurtigt mening, da der kommer endnu en gut, med en større stak armbånd. Der forsvandt min angst og jeg sprang nærmest ind i folkemængden.. Og min søster nåede da lige at følge med ;)..
 

Vi kom ind i VIP sektionen, hvilket gjorde os begge sådan helt ekstremt lykkelige, og vi sad bare og jublede. Den glæde delte vi med en del andre som var heldige at komme ind :).

Der var opvarmning, af hvem husker jeg faktisk ikke, hvilket næsten er flovt, da han var dansk musiker. Men ak ja, høre mest udenlandsk musik ;).. 

Da koncerten endelig gik i gang, var vi oppe at køre. Vi skreg, skrålede med og jublede, ligesom alle andre. Vi stod "to rækker" fra scenen, det var en vild oplevelse. 
Og showet var FANTASTISK! 

Efter 6-7 sange måtte jeg dog trække mig ud i siden, da jeg fik panikangst anfald, skide ærgerligt.
Men vi nød forestillingen alligevel, og det var fed oplevelse.

Showet var virkelig vildt og fantastisk.
Og selv da der var fejl med hendes "høredimmer", havde hun god humor, og gjorde det til endnu et lidt sejt minde. Vi fik endda også lov til at se hendes smukke datter på scenen.

Bare wow!

I dag sidder jeg stadig med kriller i maven, over den koncert, og hvis hun kommer til Danmark igen, skal jeg klart til hendes koncert. 


Hils på Cato og Natu♥


Så vil jeg da også lige præsentere Milkyways Cato R. Flush og Milkyways Supernatural Glowing♥

Jeg skulle altså ikke have hvalpe i år, fordi at ja, mange grunde.
Men altså, jeg er en svag sjæl, og i sær fordi at min drømme han, som jeg tidligere har prøvet at kidnappe, blev far i år. Og så var der jo den del med opdrætter sagde han ikke skulle bruges næste år alligevel, som ellers var planlagt, så måtte jeg jo springe til nu. Og jeg fortryder intet, også selvom den han vist skal bruges næste år :b..

Svigermor og jeg tager så op for at besøge den søde opdrætter, da jeg altså ikke kunne vente med at møde min lille søde, smukke hvalp, Natu♥..
Da jeg fik Natu i hænderne, snuste han lidt og smed sig så til rette i mine arme, og sov der længe♥. Selv min svigermor måtte sidde med den sovende baby♥.

Men jeg faldt altså i en fælde.. og den "modbydelig" opdrætter valgte at lade de ledige drenge fra andet kuld komme over til mig, hvor de fleste bare puttede så fint, eller legede så kært med en.
Jeg var advaret, for de søde opdrættere ville gerne forære mig en fra det kuld, fordi jeg mistede Royal så tidligt :/. Hvilket er utroligt smukt af dem.
Og som nævnt er jeg en svag sjæl, så endte da med at takke ja til en af de smukke hvalpe, nemlig Cato♥.

De er flyttet herhjem, hvilket er fantastisk, for de er skønne♥.

tirsdag den 9. juli 2013

Hils på Lille ♥


Siden sidst har jeg fået Lille hjem, som er en sød lille pige, når hun sover♥.. Ej, hun er også okay, meget af hendes vågne tid.. Men pyha hun har krudt i sig O.o..! Men så har hun jo fordelen i at hun er mors pige ♥.

Lille er helt klart min kat, hun putter altid nær mig, hvis det muligt, eller vifter sin røv i hovedet på mig. Det hyggeligste jeg har oplevet med hende, var nok da jeg slæbte min dyne med ind på sofaen, og under dynen gemte hun sig hele dagen, bare for at putte heeelt op af mig♥..

Billederne viser nok mest fra da hun havde sin bodystock på efter sterilisationen, og ja det ser sjovt ud, nuttet endda :b. Det var lidt nødvendigt, da Buddha (hunden) så gerne vil nusse om hende, og det samme ville Pivert (kat), og det var ikke en mulighed at isolere hende i et rum, så ville hun være ulykkelig!







Navnet Lille, fik hun ved et tilfælde.. Hun skulle altså hedde Gurli.. Men kæresten blev ved med at kalde hende Lille Ting, og jeg kaldte hende Lille Prinsesse, Lille Kælling osv osv osv.. Så ja.. Lille blev det ;)
♥ 

 Men ja ♥. Det så min lille prinsesse..


Titteh'bøh


Hej menneske, som kigger med. 

Det er længe siden jeg har blogget, i hvert fald herinde. 
Og det har der været mange grunde til, som jeg kort vil fortælle om. 

Jeg startede i april til et angstforløb, hvor jeg skulle lære at håndtere min angst, dette har krævet en masse fra mig, da jeg har skulle udfordre mig selv på så mange områder, som giver mig angst. 
Nu er jeg blevet færdige med møderne, men ikke færdig med at udvikle mig, så stadig hårdt arbejde.  

Jeg har endelig fået tider ved en special læge i psykiatri, som skal kunne give min en diagnose, på hvad det netop er jeg "fejler". Har ind til videre været til to samtaler, som virkelig har taget hårdt på mig, næste møde er dog først i August. Desværre! 

^Det så grundende til jeg har været meget stille, for det har simpelthen taget hårdt på mig. 

Positive ting, som jeg virkelig glæder mig til at fortælle mere om i senere indlæg.

  • Lille, som er en kat jeg endelig har fået hjem, nåede kort at fortælle om hende i tidligere indlæg. 
  • Jeg har købt ny ilder, søn efter min drømme ilder. Og fik en ekstra tot med i købet. *suk* 
  • P!nk koncerten som jeg var til i Jyske Bank Boxen. Fedeste oplevelse, nogensinde!
  • Og så er der jo meget meget mere. 

Nu vil jeg smutte i seng, eller lige putte mig på sofaen.
Godnat.