fredag den 2. november 2012

Så forsvandt julehumøret..


God idé at starte ud med en joke.. Så har jeg da startet indlæget positivt?


Nå men jeg er ved at være træt af at tænke på julen i år. Selvom jeg egentlig glædede mig til den.
Vi skal/skulle nemlig til Norge/Sverige og holde jul med min svigerfamilie (Svigerfar, bonus svigermor, 2 bonus 'svogere' og svoger), hvor vi ville leje en hytte og bare have en god tid. 
Dette skal være min første jul uden min familie, og havde sat et enkelt krav, det samme krav jeg satte til min mor for snart 3 år siden, nemlig at jeg ikke holder jul uden Buddha.

Dette blev der i starten sagt okay til, for min svigerfamilie ville heller ikke efterlade sin hund hjemme. Så jeg går ind og søger på hvad de forskellige regler for at tage hund med på ferie, og skriver i dag en sms til min 'bonus svigermor' om det. 
Får en besked tilbage at det er nærmest umuligt at finde en hytte hvor vi må have hunde med, så de får deres hund passet ude. -Her bliver jeg ked af det.. For jeg kan jo godt se hvor det hele lidt føre hen, og der vil jeg ikke hen. 

Steffen siger så at det er fordi at de VIL være ved et skisportssted, så det var nok mere besværligt at finde en hytte med plads til 8 personer og 2 hunde, i den ønskede tid. 
Steffen nævnte så at vi skulle jo rejse fra Frederikshavn, hvor min familie jo bor, og de så kunne passe Buddha, hvor jeg pænt sagde at det kunne de måske nok, men så var jeg ikke af sted mere end max 3 dage, da jeg har det svært ved at undvære min hund.
Vi blev så også enige om at de burde overholde deres aftale, og hvis ikke de fandt et sted med plads til hund, så måtte vi jo blive hjemme.

Jeg sad og hylede.. For jeg ved Steffen har glædet sig til dette, for det er første gang i 5-6 år han vist holder jul sammen med hans far, så jeg føler mig lidt som en idiot over at sætte mig på tværs med at jeg absolut vil have min hund med.

Men Buddha er jo min "eneste" familie, hvis vi skal holde jul med hans familie.. For jeg føler mig ikke vildt godt tilpas i deres selskab, selvom de er søde mennesker.
Og hvis vi skulle til Norge/Sverige, ville jeg bruge meget tid inde, for jeg hader sne, udover hvis jeg leger med Buddha.


Er jeg urimelig for at stille mit krav om at min hund skal med hvis vi skal på ferie, når de har lovet det fra starten?

2 kommentarer:

 1. Med fare for at lyde som en sur, gammel kone så får du min mening her. Du spørger om du er urimelig - tjaaaaaa. Eftersom din kæreste ikke har holdt jul med sin familie i 5-6 år, så synes jeg, du skulle give ham den "gave" at sige "Selvfølgelig skal vi afsted. Selvfølgelig skal vi holde jul med din familie. Jeg glæder mig til at være sammen med dem og dig. Buddha er her jo stadig når vi kommer hjem". Du skriver, at hvis I skal til Norge/Sverige så vil du bruge meget tid inde, fordi du hader sne. På den måde udelukker du jo nogle muligheder, allerede INDEN du er taget afsted. Nu er du formentlig ikke så gammel som mig, så derfor vil jeg sige noget som livet og parforholdet har lært mig. - Man kan ikke altid få alting til at "køre" efter ens eget hoved. Nogle gange/Ofte er man nødt til at sætte sig udover egne behov og gøre noget som man egentlig ikke føler for, - det ta'r man ikke skade af. Når man er to, så er man simpelthen nødt til indimellem også at gøre noget udelukkende for "den andens" skyld. Jeg kunne godt ha' skrevet mere, men var så nok kommet til at lyde sur og bedrevidende (måske lyder jeg sådan alligevel). Under alle omstændigheder så håber jeg at både du og din kæreste får en dejlig jul.

  SvarSlet
 2. Jeg vil sige ja og nej.
  Og vil give Pia Eriksen ret med, at i et forhold må man "ofre" sig og gøre nogle ting for den anden part, som man ikke vil.

  Jeg vil have svært ved ikke at have min hund til jul.
  Men hvis jeg vidste, at min familie ville passe rigtig godt på ham, kunne jeg godt overtales. Men også kun hvis det var min familie, der passede ham, og du skriver jo, din familie bor der, hvor I skal rejse fra.

  Men så skriver du, at du ikke føler dig så godt tilpas med din svigerfamilie, og der forstår jeg dig godt. At det vil være dejligt at have din hund hos dig.

  Men som Pia Eriksen siger, at nu når din kæreste ikke har holdt jul med sin far i mange år, så ville det jo også være synd for ham ikke at skulle holde jul med dem, når han har glædet sig, fordi du ikke kan få din hund med.

  Jeg ville ikke tage min hund med til udlandet uanset hvad. Så hvis jeg skulle til udlandet for at holde jul, ville det blive så hårdt for mig, men så fik jeg en oplevelse med at holde jul i udlandet, kan man så sige, og for mig ville det være en stor oplevelse, og specielt at have den med min kæreste.

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet