lørdag den 16. marts 2013

Lørdag♥

Min dag startede ud ved 7tiden da jeg blev tvunget op af mit vækkeur, som mente det var tid til at jeg skulle op. Derefter smsede svigermor om jeg var klar til at tage af sted, så vi kunne være ved messe når de åbnede. Efter to timers transport, blandet med ventetid var vi der endelig! Sikke et helved om morgnen. Både koldt og var slet ikke frisk nok til at skulle sidde i bus og tog..

Men jeg var helt vild med messen! Så mange hunde, katte, marsvin, kaniner og mange flere dyr, og så mange ting at se på O.O! Svigermor gik helt amok med at få fat i alt der var gratis, sådan lidt typisk hende. Så vi fik slæbt 5.8kg foder med hjem, som vi fik ved de forskellige stande. 2,8kg kattemad, og 3kg hundemad. Derudover 18 'Vi med hund blade' som er af ældre dato, men synes det meget sjovt. Fik også 2 blade ved navn Kattemagasinet :)!.

Billede 1: Alt det vi fik foræret. Billede 2: Det til hunden Billede 3: det til kattene Billede 4: ALT vi købte og fik på messen.
Udover vi fik en masse ting, så fik vi også købt lidt, for det kunne man da ikke lade være med! Så endte ved Rigtig hundemad standen, hvor man kunne købe en pose med blandet ting i, for 75kr. Der var blandt andet Kong legetøj, tørret kød, og tørkost! Og så var vi ved Best Friend standen, hvor vi købte 10 poser godbider for en 50'er, og så Brillianx tørkost til katten, samt 4 poser godbidder til kattene :)! Vi kom også forbi Hittekat, hvor der som altid var fyldt op med lækre senge til katte, endte med at købe en stor hyggepose, som nok går til ilderne :)

Udover at "shoppe", så var vi også forbi og hilse på Tykke Berta, som denne flotte ugle hedder :)! Det er lidt sjovt at se hvor hurtigt de udvikler sig, for vi så hende sidste år, hvor de havde hende en kurv og hun var lille og plyset. Og jeg fik også taget billede sammen med hende, som bliver sendt via email :). Efter messen tog vi til Vejle, og direkte på Jensens Bøfhus, hvor vi fik en lækker bøf og lige så lækker dessert. Derefter tog vi i Kvickly, hvor vi fik købt nogen små ting vi manglede, fandt bl.a en ny shampoo som skal prøves i morgen :)! Efter Kvickly gik vi i Blockbuster, mens vi ventede på bussen. Her fik vi købt 5 film, til i alt 100kr! Godt nok brugte, men udemærket, i sær at man kan bytte dem hvis de fejler noget.


2 kommentarer:

 1. Vi fik virkelig også meget katte og hunde ting gratis(:
  Hvor fedt du fik taget billede af dig sammen med uglen. Den var virkelig også bare så flot(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaae, det anden gang jeg prøver at blive taget billeder af sammen med en ugle, den sidste ugle jeg holdte var vist nok dennes mor :)! Så synes det virkelig sjovt. Og de store fugle er fascinerende!

   Glæder mig til at se dit billede med den "lille" slange ;).. Hvis det da kommer på din blog :D!

   Slet