fredag den 26. april 2013

Siden sidst.


Jeg har jo været en smule stille, da der er sket virkelig meget her for tiden, så har ikke haft overskuddet. Men nu vil jeg da lige opdatere :)..

Jeg er begyndt i gruppe samtale forløb, omkring min angst og det er virkelig spændende, hårdt og super godt! Har 8 møder tilbage, og jeg kan allerede mærke at jeg er blevet klogere på mig selv.

Min mor er færdig med kemo, forhåbenligt for altid! Og har det godt. Det ligger også lidt ro over mig, og jeg er i gang med at planlægge en tur derop, da jeg virkelig savner min famiilie!

Billederne viser min nye scooter, Piverts kommende veninde og billetter til en koncert i August :)!

Har fået "ny" scooter, da den anden havde svigermor kidnappet, og jeg er begyndt at skulle bruge en scooter mere end før, så hun måtte hoste op :). Det er en fantastisk PGO Hot 50, i følge kæresten er det en "limit edtion", hvilket jeg ikke fatter hat af.. noget med nogen bremseskiver? eller sådan.


Min nuværende kat Pivert, virker til at mangle noget og efter at se hans reaktion på andre katte, der er uden for, så har vi valgt at skulle finde ham en ven, hvilket så bliver en veninde :). Havde kigget længe, og fundet en del katte, men så det billede og faldt pladask. Tænkte jeg ville se hende før jeg sagde ja. I onsdags var vi oppe og se hende og søskende, og jeg var tabt! Tror aldrig jeg rigtig har mødt så kontaktsøgende, glade killinger og hun er perfekt! Så hun flytter herhjem om nogen uger, når hun er gammel nok.
-Hvis I har et godt navn som vil passe til en lille pige, så sig til :D er helt tom for idéer.


I August tager vi og et vennepar i sommerhus på Lolland :) I den sammenhæng tager vi tøser til koncert, sammen med et andet vennepars datter, med Selena Gomez :)! Det bliver super fedt, og  jeg ved at bette tøsen er helt oppe at køre :)!
Udover Koncert, skal vi i Safari Park, slappe af og nyde slutningen af sommeren :)!
1 kommentar:

  1. Hvor ser jeres nye killing bare sød ud(:

    www.dyreglad-pige.blogspot.com

    SvarSlet