søndag den 26. februar 2012

Tillykke til mig !

Idag er jeg blevet et år ældre, og nogen siger man bliver klogere. Dette føler jeg mig skam også. Jeg har nemlig lært at venlighed ikke altid er vejen frem.. Eller det havde jeg vidst et stykke tid. Så nej.. Jeg er vist ikke blevet klogere.

Min "tidslinje" på FB er spækket med "tillykke" beskeder, både fra nære venner, til folk man knap kender til. Ja selv tyske rotte opdrættere og rotte ejere har ønsket mig tillykke - og alle de beskeder gør da bare dagen lidt bedre. Tænk at så mange mennesker lige gider bruge 3 sekunder af sit liv på en besked til mig!
-Og ikke bare nok med at FB er fyldt med beskeder. Så to forums jeg ofte er på har også lavet "tillykke" indlæg til mig :).

Men i dag har jeg faktisk følt mig lidt travl.
Jeg har været ude at handle ind, og alt blivere jo mere kompliceret når man skal med bus, især når man er så van til bilen! -som jo så endnu engang er i stykker..
En bekendt kom for at hente nogen ildere jeg havde fået hjem fra sjælland, og senere kom en anden efter de sidste.
Derudover har jeg skulle rydde op efter alle de ildere har været på besøg. Men nu er burene ude i garagen! -så der da lidt mere "luft" inde ved rotterne.. -Det var mine rotters barsels/fødsels bure jeg brugte.

-Okay det var måske heller ikke så travlt igen.. Men det føltes sådan - især når man bare ville nyde sin dag i fred og ro.

Til sidst vil jeg da lige vise jer en af mine fødselsdags gaver - som jeg dog selv har valgt og hentet. -Men vi siger den er fra min kæreste.. Så føler han at han har været sød ;)

Traaaadaaaa <3!
Pixel Lionheart - Albino angora - fylder 2 år i år :'D!
Han er min drømme ilder - eller jeg har altid ønsket mig en albino angora - og da jeg kunne købe ham, takkede jeg ikke nej :$.. -Og at han så er en dejlig dreng er kun en bonus <3!
Billedet er taget på vores lille gåtur i dag, som var super hyggelig.
Da han er brunstig, kan han ikke med vores andre ildere, så vi får en del hygge tid sammen :')!..
-Han skal derudover være farmand til ihvertfald 1 kuld -men der er allerede to andre som har spurgt om det måske kunne lade sig gøre :)!

Men nu er det vist tid til lidt "familie" hygge - kan høre ilderne er sure over deres manglende ude tid idag *suk*

Over and out.
-Mønneberg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar