torsdag den 7. februar 2013

Opdate på Pivert
Så er det 14 dage siden at Pivert brækkede benet, og fik sin første forbinding og skinne på.
I lørdags måtte vi lidt akut til dyrelægen, da Pivert havde fået sig snørret ud af skinnen og igen humpede rundt. Så han kom i narkose igen, og i røntgen, for lige at se hvordan det hele så ud.

Dyrelægen synes simpelthen det så fantastisk hvordan det hele det går, og at det hele er så flot "knækket".. Og han prøvede en anden forbinding som gør at Pivert har større bevægelsesmulighed.

Men ja. Pivert slæber og humper derud af, og vælter ting på hylderne og nyder faktisk at lege med alt sit legetøj og hoppe rundt på sit kradsetræ.. Ak ja.. Han er jo næsten mere aktiv nu ;)..

Forbindingen skal så sidde på i 10-14 dage endnu, hvis den kan :) Så skal han nok i røntgen igen, og ja..Billederne er taget to forskellige dage.. Han er bare blevet HELT VILD med den lyserøde seng, som jeg også er helt fortabt i..

4 kommentarer:

 1. Hvor er han sød! Håber det heler fint. Min gamle kat brækkede også engang benet, Og efter det turde han ikke hoppe op mere end 30-40cm, så vi måtte løfte ham hele tiden ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gad godt han var mindre aktiv lige nu :$. Man får jo dårlige nerver af at se ham hoppe rundt med det forbundet ben..

   Slet
 2. Rigtig god bedring med ham.
  Og hvor er han bare en flot kat(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet