fredag den 1. februar 2013

YAY.. Give away!

Jeg elsker give aways, i sær mine egne, for det betyder jeg kan "forkæle" en heldig person :)

Denne gang bliver det lidt til computeren, nemlig et sikkerheds program fra Kaspersky, som hvis I selv skulle købe det koster 599kr!
Det er jo altid vigtigt at holde sin computer beskyttet.


Hvad de selv skriver:
Den sikre, lettere løsning til internet sikkerhed.
Kaspersky Internet Security 2013 arbejder bag kulisserne og leverer stor beskyttelse med den seneste teknik indenfor virusbekæmpelse . Kaspersky Labs antivirus sikrer at du, din computer og dine børn er beskyttede imod de seneste online trusler. Takket være de automatiske sikkerhedsfunktioner i Kaspersky Internet Security 2013, bliver det desuden ganske enkelt at beskytte din computer – så du får beskyttelse i verdensklasse uden at være sikkerhedsekspert.



Det eneste krav for at deltage i denne give away er at skrive hvad der vil være værst at få stjålet eller at miste fra din computer eller internettet i kommentar feltet ved dette indlæg. Er det dine billeder, vigtige adgangskoder, eller noget helt tredje? 
HUSK at skrive din mail og/eller linket til din blog, så jeg kan kontakte dig!

Jeg finder en vinder den 10. Februar klokken 21.00, og jeg vælger den med det jeg synes er det bedste svar ;). 



Denne Give away er sponseret af Kaspersky.com/dk

6 kommentarer:

  1. Jeg tror det værste at få stjålet fra min computer vil være mine billeder; jeg har billeder fra alt hvad der er sket (og fra jeg var helt lille). Dem ville jeg godt nok være ked af at miste.

    Christina / frkstubba.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Jeg har lige mistet min mor, så det ville være forfærdeligt at miste de få billeder jeg har af hende. Det ville gøre mig rigtig ked af det :(

    SvarSlet
  3. Jeg har "personlige" mapper med billeder og andre ting som jeg ville blive meget ked af at miste

    jytte777@sol.dk

    SvarSlet
  4. Jeg ville blive virkelig ked af det hvis mine billeder forsvandt fra min PC. De er virkelig dyrebare for mig og betyder alt. Jeg mistede min søn for 1 år siden og alle mine minder ligger i de få billeder jeg har.. :'-(

    /Trine - ursula_mini@hotmail.com

    SvarSlet
  5. Jeg ville være rigtig ked af at miste alle mine billeder. Der er så mange dejlige minder fra da børnene var små :-)

    Piaogjan@hotmail.com

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er minder om en af de bedste dage i mit liv - mit bryllup, hvor jeg var "prinsesse" på et slot. Jeg følte mig ihvertfald sådan...
      Minder fra da mine 4 børn blev født. Både de gode og de knap så gode. Minder om min yngste søn, som startede sit liv på børneafdelingen... Men heldigvis var sund & rask, da han kom hjem. Men billederne vidner om de hårde dage vi gik igennem.
      Minder om børnenes første skoledage.
      Minder fra mange dejlige ferier i Tyrkiet, på Rhodos, Gran Canaria, Mallorca, Bulgarien, San Francisco, Egypten og Lanzarote...
      Ikke mindst ville børnene mangle billederne, når der er oplevelser, der huskes tilbage på - og når de laver opgaver i skolen om tider i deres eget liv.

      Slet