søndag den 17. februar 2013

Work out.


..Jeg er faldet helt for Pinterest, og fandt dette derinde, hvilket fik mig en vanvittig lyst til at komme i gang med disse øvelser :) 15min om dagen burde være til at overskue, og i sær når jeg finder min kondition frem igen ;).. 

5 kommentarer:

 1. Vil du ikke være sød at forklare øvelserne? Jeg ved nemlig ikke hvad mange af øvelserne går ud på, men kunne godt tænke mig at vide det :-)

  http://louisedueholm.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil sige det meget nemmere at søge på youtube for de forskellige øvelser, da man samtidig kan se hvordan de kan gøres. Jeg er ret newbie i dette, så youtube er pt min bedste ven, for selv at finde rundt i det :)!

   Det eneste jeg rigtig kan oversætte er jumping jacks, som er sprællemænd og Push ups, som er armbøjninger.

   Slet
 2. Super god blog!

  Huge hugs http://www.gittemary.com/
  https://www.facebook.com/ThePictureOfMary
  http://www.youtube.com/Gittemary

  Tag endelig forbi at check mit seneste outfit ud!

  SvarSlet
 3. Efter at have læst dette blogindlæg, tænkte jeg, at 15 minutters workout da var ingenting, så det skulle jeg lige forsøge. Åh men Pia, fuck det er hårdt, når man er ude af træning. Jeg ønskede at give op allerede efter 3 minutter, men stædigheden tog (heldigvis) over, og jeg gennemførte. Jeg var gennemblødt af sved og er netop kommet ud fra bruseren af, for et bad med masser af sæbe måtte til bagefter. Jeg lavede dog ikke præcis de øvelser beskrevet i den rækkefølge men sørgede dog stadig for at skifte "stil" hvert minut.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er hård, men det er det værd, synes jeg :$.. Min kondition er ikke eksisterende :b.. Så jeg er ved at dø hvert sekund af denne træning :$..

   Slet